..

hallå gott folk, sitter hos johan just nu var tvungen göra en läxa... Men snart ska jag nog lägga mig och se tv och sova. Har som sagt legat i magsjuka i två dagarn nu de tar på kroppen..
Måste bara få berätta en bra och en dålig sak. Vi börjar med de bra och det är att ja ska få ta bort mina halsmandlar som har förstört mitt liv, har inte kunnat träna och orkar inte göra någonting och kan ibland inte ens äta... Så ja kan bara säga jag älskar läkarna ``ibland``. Och varför bara ibland är för att dom är så grymt sega på allt och sedan ska man alltid avvakta om man har någonting fel.. Men just nu är dom de bästa ja vet. Ja kommer kunna börja spela innebandy igen!!!! i mitt ``nya`` lag! ♥ på de=) 
En Sak som är mindre bra är att jag måste vänta med de tills efter sommaren! Orkar inte ha så här mer. vill kunna böja få vara ute och gå med min älskling sena sommar kvällar och få gå på gymmet och spela fotboll!!! MEN NAE DE FÅR JA INTE. SKa sitta inne i 4 månader till och inte kunna göra nå och vänta på att läkarna ska höra av sig. Men men nu ska ja allafall vara glad över att dom jävlarna som förstört skolan. och någonting som är en stor del av mig TRÄNINGARNA. 
Nae nu ska ja lägga mig i sängen och försöka sova bort allt. Ha de så bra folket:)
ett stor ♥ till min mamma som stöttat mej och stöttar mej fortfarande under den här tiden.. Älskar dej mamma! ibland kan du vara lite jobbig men sånt hör till föräldrar, men du är de bästa som finns även om ja inte visar de hela tiden. du är som en kompis till mej. puss på dej mamma. Hoppas du har de bra där hemma:) 
ska inta glömma bort pappa heller han finns också i mitt hjärta. Alltid lika roligt att övningsköra med dej, även fast du kanske tycker att det tar lite lång tid att ta sig till boliden men hoppas du överlever, de är sånt du får ta när du övningskör med mej:) älskar dej med pappa♥

Har inga bilder på mina föräldrar på datorn dom är ganska svåra att fånga på en bild men ska försöka se om ja kan knäppa en bild på dom medans dom inte ser:] hoppas att ni inte läser de här nu så att ni ser vad ja tänkt göra:]bilder till vänster visar hur dom ser ut när man blir sjuk. De var allt för mej

Jenny Widmark


hoppsan...

Har inte varit så duktig på att uppdatera känner ja.. Kanske borde fundera på att ta bort bloggen men ändå inte de är skönt att skriva av sej ibland men de händer ju inte allt för ofta för mej vill ja ju påpeka.
Men har varit me mr johan sen i tisdags :) han jobbade natt igår eller de blir ju nu natten som var och han är jätte trött så han ligger och sover hos mej.. 
så måste väl hitta på något att göra själv eller så väcker ja han. ja tror de är ett bättre alternativ för då somnar han tidigare ikväll...
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi ska ta och käka nu allafall.. Får se om han vill följa me:)
Kommer nog skriva ikväll blir nog att inte göra så mke annat. men vi får höras:)
Och sen ett plus till emma björk(L) för att hon är helt unnderbar:*
Älskar förstås min johan:* puss på bby:*
ha de fint gott folk:)

Jenny Widmark


fredag...

Så nu sitter man i sin ensamhet och gör ingenting... En freda kväll, men visst de är okej.. Förbannat tråkigt måste ja säga att de är.. skulle ha vari kvar i stan och vari med bästa emma... allt ja hade och skriva...

Jenny Widmark


RSS 2.0