SKÖÖÖNT

så jävlust skönt. hade bara en lektion i dag imorse och nu är ja ledig. så har kickat förbi emma tvärt... hon ska till turkiet på söndag, fy fan för henne, ja vill också iväg.
Johan bor hos mig i veckan ganska skönt med någon som lagar mat. Men han jobbar ganska sent på kvällarna så man är inte så mycket med honom. men de funkar ändå :)
Ja vad ska man göra i dag då? ja kanske vara med emma :) sen följa johan på krysset och käka med han. Sen sova =)
Men skriver sen hades =)

Jenny Widmark


hem och äta.

Sitter hos emma nu ich väntar på att hon ska duscha klart :) sen ska vi bara umgås ett tag för sedan ska hon till byske och vara med pontus :) och själv ska ja städa lite i lägenh och sen bara se film och ta de lugnt och sedan ringa johan :) Idag har vi varit utw hela dagen med bf:en så är ganska trött så blir en lugn kväll. Längtar tills älskling kommer hem♥
Nu ska ja prata med emma men skriver sen igen när ja får tillgång till internet. Överväger stort att skaffa internet till lägenheten faktist, men får se hur de blir. Bor nog inte kvar så länge i min lägenhet så länge till hoppas ja :)
Nä nu kommer hon så skriver sen =) puss

Jenny Widmark


Data

Hej hopp =) sitter på datan och har nyss varit med rebecka ida och jenny och tagit massor av kort som vi ska redigera på photoshopen.
Idag for min lilla älskling iväg till lule och är borta i 2 dar. Har nog aldrig varit så långt ifrån han tidigare:] lite skrämmande faktist att man är så besatt av någon, men det kanske är ganska bra att man är ifrån varandra ett tag men jobbigt är de:)
I dag ska vi till och med få tillbaka nationella så ja är lite nervös :]
Men men vi ser ju hur de går.
Älskar johan<3

Jenny Widmark


=)

Allting rullar bara på=) 
Har hänt en hel del sen sist ja skev, bara en massa trevliga saker :)
Idag fick ja då ett sms en jonte som frågade om jag och johan vill komma på middag hos dem och självklart de tackar man inte nej till. Tacos blir de så det ska bli super gott. Tar även med mig något att äta efter maten så de kommer bli super mysigt :)
Hade även sovmorron till 13.00 i dag och sedan två lektioner. 
Måste även berätta om mitt och emma tryggs fiske stund, man kunde inte annat än skratta åt henne ;) hon stod alltså och dansade så att fiskarna skulle komma och jo nog gjorde dom de ;) Hon fick även på en gädda men den jävlen fastande i en mjärde så vi fick inte upp den... 
Dom andra tråkmånsara (mon bror crille, emil och angelika) åkte båt på ett annat ställe och fiskade där meni nte fick dom någon fisk, men emme fick en abborre :D De enda ja kan sammanfatta av kvällen var att emma SPÅRADE! Men roligt hade vi då;)
Nu väntar ja bara på att johan ska duscha klart så att vi kan fara =)
Skriver väl sedan kanske :)
HAdes

Jenny Widmark


:]

Hoppsanhej, har inte skrivit på länge, varför vet ja inte egentligen:P har väl bara inte haft motivation till att göra de. Lär nog inte uppdatera så bra nu heller men ska i allafall försöka göra mitt bästa.
Idag vare tänkt att ja skulle vara me min älskling men när ja ringde han så va han med några andra och spelade nhl så då la ja bara på. orkar inte pratp 4a me han när han ska spela de där förbannade spelet. Får väl se när han hör av sig. Kommer då inte kunna vara med han på ett tag nu för han jobbar osv. Ska lägga in pengar på telefonen i dag :P har inte orkat göra de tidigare för har inte lika mycke användning av telefonen nu som förr känner ja, börjar bli jobbigt att smsa:P men men, idag har ja varit duktig har kapat ved åt min far de tog tyå 4h att göra de men värt var de fick ju pengar :D Men nu ska ja se en film och sen försöka få tag i johan. hades

Jenny Widmark


RSS 2.0