Trötter

Sådär ja nu har ja lagt mig i sängen och försöker varva ner en aning. Idag har dagen bestått av ner packning av saker i kartonger då nu ja och johan ska flytta till Boliden, ska bli skönt. Sen kom även johans bror hit och va social ett tag och sen har vi bastat, ja johan och kim. Och de tog sig även några öl men ja höll mig borta från alkoholen. Sen gick vi in fikade lite kvällsfika och sen kom även sofie och linnea hit och nu har alla farit inklusive johan för han skulla fara och umgås med jonte. 
Ville stanna hemma för ska upp före tuppen imorrn då ja ska till läkaren och på nå pencilin för min urinvägsinfektion. Bara hoppas de slutar göra ont snart då. 
Nä nu ska ja inte skriva mer, då blir de så tråkigt att läsa. Men ni må ha de allesammans. 

Jenny Widmark


Dag 2: En sak ni inte vet om mig

Haha de här var faktist en ganska så svår fråga. 
Men en sak som ni kanske inte vet om mig är att för ungefär en månad och bakåt brukade ja somna alldeles för tidigt och då menar ja kring 20,00 på kvällen och de är inte okej, men nu har ja faktist börjat kunna vara vaken efter 00,00 men då är nackdelen att ja vaknar alldeles för tidigt. ´Runt 07,00 brukar ja vara ganska pigg och stiga upp. 
De var väl inte direkt så jätte intressant men ja kom inte på nå bättre så ni får leva med det.
Förövrigt så ska ja snart väcka johan han ska inte sova bort hela dagen och vi ska även hinna tvätta en massa kläder. Så då är de bara han kliver upp. 
Vaknade runt 9 imorse blev ganska stolt över mig själv att ja sov så länge, har då även hunnit duscha och sett film. 
Nä nu ska ja no försöka få upp johan och sen börja tvätta. 
Men kanske skriver ett inlägg ikväll får se hur ja gör. ByeBye :)

Jenny Widmark


Dag 1: om mig

Jenny Birgitta Louise Vidmark är då mitt fullständiga namn för de som ej vet de. Mellan namnen har ja fått från farmor och mormor. 
Är 17 år. Fyller i oktober så är ett sen barn. Men man ska ju inte gnälla för när man blir äldre blir man ju yngre än sina vänner som är i samm ålder ;)
Bor för tillfället med min pojkvän Johan Forsell i en 3:a på Anderstorp, men vi ska nu innan jul flytta till boliden i en 2:a. De finns både för och nackdelar med det, men ja överlever nog alla bussresor får ja hoppas. Har ju i allafall en trogen buss kompis. 
Ja jag vet inte va ja ska berätta om mig. 
Har idrottat sen ja va ett litet barn, men slutade för ungefär ett år sedan för att jag fick körtelfeber. Och kände att ja har missat alldeles för mycket för att börja om igen. Väldigt sur må jag säga men får försöka hitta på någonting annat att göra så ja håller kroppen i topp trim. 
Har även en katt vid namn torsten som bara är 5 månader. Hämtade den underbara kissen i Augusti. Han är en väldigt mysig kissekatt, men har även sina dåliga stunder också.Ska även skaffa en hund om inte allt för länge.:) 
Nä nu ska ja no inte berätta så mycket mer så ja kan svara på de andra frågor som ska besvaras. De är bara kommentera om ni vill veta nå mer. 



Nu ska ja snart lägga mig och se film. Pojken min sitter och spelar x-box och ja sitter och myser med katten. Hare gött allesammans.

Jenny Widmark


" Grupptryck kallas det"

Ja jag kan ju inte vara sämre än alla andra så ja gör även denna grej som alla andra gör. Men förvänta er inte att ja kommer skriva varje dag utan skriver när ja känner för de. 
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – En sak ni inte vet om mig
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Mina syskon
Dag 07 – I min handväska
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Min första kärlek
Dag 11 – Min dag
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jenny Widmark


RSS 2.0