.

Tar ett uppehåll nu ett tag. Skriver senare någongång.

Jenny Widmark


kan inte sova!

johan for för ett tag sen och skulle jobba så nu kan ja inte sova. tack älskling. Men allafall så ska ja lägga mig och se film och sedan försöka sova ett tag för vi åker vid 12.00 från mig till umeå sen ska vi handla lite mat som vi ska äta sedan försöka hitta min moster som är någerst i ume och sedan till sist flygplatsen. KOmmer fram till rurkiet någon gång vid två tiden så då blire och lägga sig och sova sedan vakna tidigt imorrn och gå och utforska stället :) 
SKa bli hel skönt att få komma bort ett tag innan man börjar jobba så man är utvilad :) 
Men nog babbel från mig nu ska ja lägga mig och se film. Vi hörs om en vecka :) KOmmer nog komma lite bilder och sånt när jag kommer tillbaka, får se om ja är flitig med kameran eller inte :P

Jenny Widmark


Kräfta!

Som rubriken ovan säger så kan ja bara säga ja ser ut som  en. Brukar aldrig bränna mig och då menar ja aldrig.Men har inte varit ute nå när solen lyst och i dag var ja ute och jobbade hela dagen, hjälpte pappa och klipa gräset och sen krattat ihop de pappa röjt. KAn då inte annat än säga att de svider:S Men men bara lära sig att smörja in sig så man slipper bränna sig, Nä nu ska ja sluta klaga blir ju brun sen :)
Just nu sitter ja framför tv:n och väntar på att johan ska komma hem. Men han är ett tag bort. v
Nä nu ska ja lägga mig och se tv.

Jenny Widmark


TUrkeit!

På onsdag far ja, riktigt skönt ska de bli att fara med tanke på vad de är för väder nu..
I helgen ska mina förladrar komma och he upp saker på väggen och fixa lampor osv. sen ska vi även fira farmor för hon fyller 76 på lördag. Sen vet ja inte vad som händer hade tänka hinna va me lite folk och så där, sen till veckan blir de å packa och sen dra iväg en vecka me mor min och ha de soligt och fint får man hoppas :)

NU er ja tv och väntar på att johan ska sluta jobba så man sedan kan dra hem till päronen. Ikväll vet ja inte vad som händer de får man vänta och se. Men nu ska ja fortsätta vänta, vi hörs.

Jenny Widmark


RSS 2.0