hejhopp

Ikväll åker ja hem till bjutvattnet. Känner att ja vill komma bort ett tag från staden och bara känna lugnet :)
Har sovmorron till 12,20 i da och då kan man ju fråga sig vad ja gör vaken nu, ja de vet ja inte själv heller johan väckte mig när han for. 
På sönda har vi 1år. Ska se om ja hittar nå fint till han. Vi ska även ut till bodaborg med ebba och andreas och sen ska vi ut och äta. 
Nä nu ska ja se lite film och sådär innan ja går och duschar. Ni får ha de så bra.:)                      Dom finaste bilderna ja vet ;)

Jenny Widmark


!

ja blir så less. varför lova saker men inte f.n kan du hålla dom. DU säger att du ska skynda dig men ändå hittar du på 1000 olika saker att göra före. Du kan väl åtminstone sända iväg ett sms och säga att du inte ska äta hemma, så slipper man sitta och vänta med maten tills du kommer. Och sen kan du ju skriva att du blir sen för att du gör bla bla bla. 
Men icke de går ju inte. Ist får man bara ett samtal där du säger att ja ska bara göra de och de och de. Och lika förbannat kommer klockan vara natt när du kommer och inte på kvällen som du säger. börjar bli en aningens less. Då sitter ja och väntar på dig. Ist hade ja kunnat va med någon annan nä ist sitter ja hemma och väntar på att du ska komma. 
Visst okej om de nån gång inte riktigt blir som man tänkt så är de ju inte hela världen. Men de händer inte bara någon gång. 
Ja vill verkligen inte va en tjat kärring och säga nä du får inte fara och ha dej i nå jävla stryp koppel. Men bara för att ja kanske inte säger åt dej eller nå så kanske ja också vill tillbringa lite tid med dej. Är det för mycket begärt? 



Ja ni kanske fattar vem de handlar om men var bara tvungen skriva av mig. Känner bara ren ilska inom mig. Men de går no över snart. 
Orkar inte skriva mer nu ska lägga mig och se film eller nå. Hörs

Jenny Widmark


Skogen

Som rubriken lyder så sitter ja alltså i skogen. HAr sovit här inatt, var tänkt att jag och johan skulle bada badtunna med det hann vi inte så vi fick skita i det.. Nu sitter han och ser hockey med pappa så därför ja passar på att sitta vid datorn. Efter att han sett hockeyn drar vi tillbaka till staden för att hämta kissemissen. Den är hos linnea. Än är den för liten för att lämna själv ett dygn så vi fick skaffa en "barnvakt". 
När vi kommer till stan blir det att städa tvätta och handla.  Sedan får vi se vad kvällen bjuder på. 
Nä nu ska ja kolla olika bloggar osv. HAr även färgat håret i dag inte stor skillnad ville bara få bort utväxten så inte så stor skillnad bara lite ljusare :P nä nu ska ja kila. Hörs! bjuder på en fin bild på min lillebror ;)

Jenny Widmark


hejhoppp

NU är de dax för mig att dra mig till skolan. Vet inte riktigt varför ja ska fara dit ännu börjar itne föränn 20 över 11 men orkar inte sitta hemma och inte göra någonting:] just nu sitter katten i mitt knä och kollar på mig när ja skriver detta inlägg sötkatten:]
blev inte att färga håret för göra de någon annan dag. Idag blir de en kort dag slutar typ kvart i 4 och sen får ja fara hem igen matlagning ikväll inte :Dgreat!!!!
nä nu ska ja pallra mig på skolan och sedan käka lunch med mina vänner. Hareee bäääst!

Jenny Widmark


hoppsan bloggen bortglömd:]

jag ska nog inte lova att jag ska blogga osv för ja verkar vara rätt så dålig på att uppdatera, men sådant som händer när de är en massa annat som händer. Nu ska jag och johan dra iväg till coop och köpa kattsand och även kanske lite hårfärg. >Får se om hårfärgen följer med hem eller inte. Annars blire kattsand. Börjar ha en sån ful utväxt så funderar på att fixa till de. 
Idag var de skola för fulla muggar och har även hunnit sova lite. Johan bjöd på fläskfile och ris mumsig ble4v de :) Nä nu ska ja pallra mig vidare. KAnske lägger in före och efter bilder på när ja har färgat håret om ja fattar hur man gör med den nya telefonen:] inte direkt så jätte teknisk. Nä nu drar vi. Pusss på er.

Jenny Widmark


RSS 2.0