Uppstigen

vaknade för en halv timme sen, johan ligger fortfarande i sängen som vanligt är han uppe på kvällen och sover på dagarna mke onödigt tycker ja :P Men han ska strax iväg och jobba, så då blir man själv i lägenheten, Sköööönt! :D
I dag ska ja ut och gå och diska bort lite saker och sen ikväll kommer nog jonte och sofie förbi och får se vad som händer då :) 
Hela helgen har bestått utav att möblera städa och massa annat, har ju som sagt flyttat. Kommer lägga in bilder sen på lägenheten, ta hänsyn till att alla möbler inte är på plats och allt är bara dit ställt. Tavlor och sådant fattas. Men nu ska ja fortsätta se en film som går på tv:n och även försöka få upp johan så att han inte missar jobbet. Men ni får ha de bra tills ja skriver nästa gång:)

Jenny Widmark


Inflyttad och allt

Nu har man nästan ställt i ordning alla möbler i den nya lägenheten :P har för de mesta ställt i ordning allt själv med en pojkvän i hälen som ska berätta om vad vi ska göra framöver, Nu ska man lägga sig och se nån film på datorn, har inte fixat in tv:n i sovrummet än ska först köpa ett tv bord, så de blir att se på datorn ett tag. JOhan ska bara duscha sen blir de sängen och snarka sen upp och fixa och dona igen. Men ha de så gött så länge :) hoooooj

Jenny Widmark


Varför just nu?!

Denna vecka har bestått av en massa roliga saker men även lite sämre. Började må illa igår och tänkte att om ja äter lite bör de gå över för är som sagt inte så bra på att äta så ja vet att när ja inte ätit något tidigare på dan kan de vara bra att stoppa något i magen och då brukar illamåendet gå över. Men inte denna gång, så la mig ganska tidigt för att sova bort illamåendet hade ja i allafall tänkt men på morron när ja vaknar var de inte borta utan mådde fortfarande illa när ja började röra på mig. Och mår fortfarande illa så frågade mamma varför ja gjorde de och berättade ``sjukdommshistorien`` för henne, och fick då veta att de mest troligen är magkatarr. Sjunger ju inte riktigt och är glad för de :S SKa fara till nån läkare och få nå piller. Bara hoppas på att de går över :)
Men nu ska ja kolla lite bloggar med mera, sen får vi höras:)

Jenny Widmark


Flyttar ut!

Äntligen ska ja flytta ut ur den lilla skrubben som ja för tillfället bor i och flytta till en 3:a men min pojkvän:) Börjar mest troligt och flytta på lördag kväll när man inte är så bakis :P
Ett till plus är att jag och mamma far utomlands om ett tag :D 2 veckor och tre dar exakt!!! många plus på de :D
KOmmer även ha internet i lägenheten så uppdateringen kommer bli bättre.
men nu ska ja starx hem till min lägenhet och packa ihop lite mer saker. Så man slipper göra allt i sista sekund som min pojkvän ALLTID gör och då menar ja alltid!
Men vi höres :)

Jenny Widmark


lördag

Sitter just på rummet och lyssnar på musik och ska sedan se en film, har ny klippt mig, blev inte riktigt som tänkt utan mamma ska få fixa till de imorrn ser konstigt ut. Men de nötta är i allafall borta nu så de är jag glad för:)
Idag har jag målat på huset och hjälp morfar och bära in ved. Så är rätt så sliten. Blir en tidigkväll ikväll. Solen sken i dag och gör det fortfarande men de blåser alldeles för mycket så de går inte vara ute för de är så himla kallt.
Hoppas de blir bättre väder imorrn så man kan sitta ute och sola vill ju inte vara alldeles för blek när man far utomlands så att folket blir blinda när dom tittar på en:]
Nä nu är filmen redo att ses och jag har inte så mycket mer vettigt att säga så ska lägga mig och se filmen. Men skriver nog imorrn :)

Jenny Widmark


En kväll framför datorn!

SOm rubriken säger så kommer mesta dels av dagen bestå utav att man sitter framför datorn med lite godis och en dricka och sen se film och sova, ska upp tidigt imorgon och måla huset har jag. Det är anledingen till att jag  inte är i stan och dricker. SKa vara snäll med mina föräldrar och ställa upp lite grann. Får ju fara till turkiet:) Älsklings föräldrar ♥
Vädret är underbart i dag, fast lite kyligt för det blåser rätt så mycket ute i ingenstans (bjurvattnet).
nä nu ska jag fortsätta kolla runt på bloggar sen se nån film och sen kanske ringa en full johan ;)

      

Jenny Widmark


student!

Nu har bror min gått ut skolan och börjar jobba, fy fan va fort tiden går. Minns ju när vi var små och åkte taxi med varandra till skolan. Måste ge ett plus till mig själv faktist, han ta kort också :O :P ovanligt för att vara mig. SKa bjuda på några bilder sen. Sitter nu på mitt rum och har nyss ätit smörgåstårta jätte god var den. Johns mamma har gjort den =) Den satt bra i magen.
SKulle bara ha varit på älsklings student men inte hann man dit :( men får kanske se några bilder om hans mamma har tagit några :) Nä nu ska jag gå ner och vara social med släkten:) Här kommer några bilder.










Jenny Widmark


07/07-10

Turkiet!!!!!
Den 7 juli bär det av till turkiet :) bara jag och mín mor, ska bli hur skönt som hellst att komma bort ett tag och bara ta de lugnt och sola och shopa :D
Massa sol mat och shoping blir de av :) LÄngar som bara den kommer bli hur skönt som helst :D De var allt jag hade och säga för nu ska ja lägga mig för skaupp tidigt imorrn mon bror tar studenten och även min pojkvän men kommer nog bara hinna med att fara på min brors student:( men de får duga, träffar älsklingen sen :)
Ha de bra allesammans :) go natt :*
Pussar på dig älskling ta de lugnt med drickandet ;)




Har tyvärr ingen bild på oss båda i samma kort men de ska nog fixas snarast :)








Jenny Widmark


RSS 2.0