skola... Näst sista dan på en och en halv vecka:D

Snart är de påsklov, gissa om man taggar? Jooooo tack de gär man :)
Blire att vara me min underbara babe i dag och sen bara tok mysa :)
Imorrn har vi en lektion sen är de Looooov!!!!!
Blir nog att fara me linnea till arvidsjaur och åka lite bräda :D om pappa kan köra eller ja kan ju köra men han får följa me :)
Sen har ja inte så mke mer inplanerat men blir väl att mysa med familjen tror inte att min äldsta bror kommer hem:( var ett tag sen man träffade han men snart flyttar han hem så får träffa han helgerna ja kommer hem i allafall... Konstigt nog saknar ja faktist han även om de brukar bli lite tjaffs men sånt hör till om man är syskon..
Men nu ska ja fortsättta att vara flitig och arbete på datan så vi får höras my friends :)
ha ett underbart lov :D

Jenny Widmark


Hooooooooj

tjena mitt bena:)
sitter hos johan och kollar runt på olika saker, medans han sitter å spelar de där förbannade nhl...... Finns inge värre men de va tydligen jätte viktigt just den här matchen så låt gå då..
De kanske inte blir någon skola på torsdag heller, kanske får mitt lov imorrn:D de skulle inte sitta illa :)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer men va men johan å nå andra å se hockey gissar ja på..
Anledningen till att ja ska bättra mitt skrivande här är för att ja har fått klagomål av en ``viss`` person om att de är dåliguppdatering... så får väl ta tag i kragen och visa vad ja går för.
Har tyvärr inga bilder att bjuda på för sitter på johans dator. 
eller jo tog en bild på söta johan när han spelat sitt nhl.. 

Jenny Widmark


Hemma i kära bjur..

Som sagt är nu hemma i bjurvattnet, skönt att bara få tillbringa lite tid me mamma och pappa ibland, bra att komma bort från stan och bara ta de lugnt:)
En mindre rolig sak är att ja nu har legat hemma i 3 dar pga av mina halsmandlar som aldrig blir bra sen den förbannade körtelfebern, men som tur är blir dom bortopererade snart om inte läkaren är dum i huvet och skickar hem mig igen och säger att de kommer gå över av sig själv, men ja tror inte att de kommer göra de har haft sepe me dom i snart ett år så nu får de vara nog tycker ja...
Har lagt mig i sängen är så förbenat trött så blir nog att snarka snart tror ja, kanske prata me johan först men får se:)
Uppdaterar imorrn igen:)
hades
så trött är ja:]

Jenny Widmark


linnea

Snart ska jag och johan fara och hämta linnea, sen ska vi se hockey hos jocke :) sen vet ja inte vad som händer :) inte så värt inlägg men har inte så mycke att göra när johan käkar:) vi hörs.

Jenny Widmark


..

Sitter nu hos johan och gör ingenting, han drack igår så får inte köra bil på några timmar, så han springer runt som en kyckling i lägenheten och gör ingenting:P
Vet inte riktigt va vi ska hitta på ikväll men de ser vi väl, Har inte så mycke mer att skriva eller jo ja var på en fest igår men var nykter och kan väl säga så att festen spåra, sen började en kille ragga på mej:S men som tur är har ja ju johan :) 
Men nu ska ja dra ha de bäst :)

Jenny Widmark


skolan.

hallå gott folk. Sitter nu på skolan varför vet ja inte riktigt slutade halv 2 men emma går nån timme till så ja satte mej vi datorn ist. Som ni kanske har märkt ha ja fått en ny design :D men de va inte de ja skulle säga utan ja har inte skrivit på ett tag och de är för att ja har ju som sagt inge internet i lägenheten. Så här har veckan sett ut:
- Söndag: Sov hos johan, sen på kvällen var vi me sofie och jonte.
- Måndag: Skola, sen minns ja inte vad jag gjorde.
- Tisdag: Skola, sen carro sen sova
- Onsdag: Skola, sen bäste emma, sen va vi med jonas och viktor, sen sova.
On nu är de torsdag och i dag hade jag tänkt städa och tvätta sen va me min baby;* Resten av veckan ser ut så här:
-Fredag:skola, sofie kanske carro sen fest
- Lördag: KAnske va med johan annars emma,
- Söndag: Stan
Så ser min vecka ut men nu ska ja sätta mej vid emma men ni får ha de bra tills dess :) PussPå jag och bästa linnea(L)

Jenny Widmark


hejhopp

som ni ser är nu designen a bit förändrard. den är dock inte färdig, så ni får ha överseende ett tag till.
som kompensation kan jag bjuda på en väldigt gammal bild på innehavaren (eller vad det heter) av denna blogg:
 



/Världens bästa Linnea

Jenny Widmark


hallå där

Sitter nu på mitt rum efter att ha ätit. Idag har vi kört lite skoter osv. Och sen ringde johan och frågade va ja skulle göra ikväll och som vanligt så finns de inte så mycket att göra så ja sa att ja inte skulle göra nå och då frågade han om ja ville följa med och grilla på älven och klart man inte tackar nej till de :) så ikväll blev de inge bil (åkning) men grilla på älven funkar lika bra:)
Just ja kom på att jag aldrig tog några bilder sen i onsdags så kan itne lägga in några:] är ganska dålig på att ta bilder. Men ikväll ska ja faktiskt försöka anstränga mej för att ta någon bild. Så kanske lägger in några bilder sen. Ha de så bra tills dess :)

Jenny Widmark


Fredag

sitte nu på mitt rum och tar de lugnt, har varit ute me skoter i dag. Körde med min bror och hans tjej åkte med mig. Mycket trevlig dag måste ja säga:) var även förbi johan tvärt, så dagen har bestått av skoter och kommer om ett tag bestå av sömn. Men får se när de bli:) de är ju trotts allt fortfarande lov, så man kan ju inte lägga sig jätte tidigt. 
Men imorrn tror ja att jag ska vara med johan och kim och åka bil lite överallt, men om ja känner johan rätt så blir de inge av. Han lovar alltid lite för mycke. Menmen så kan de också vara :)
nae nu ska ja se en film och för att inlägget inte ska bli allt för tråkigt snör ja in en bild på hur fint väder de var i dag :D

Jenny Widmark


.

som ja skrev tidigare så blire att vara med folk i dag osv. Känns förjävligt att de inte är fint väder ute nu :S trist är allt ja har att säga.
Igår blev inte så sen kväll somnade vid halv 11 tror ja. Först kom johan till mej å vi chillade sen så for han hem och åt och jag åt också. Sen hade vi brottom och hämta nygren och när vi hämtat han så bar de av mot boliden, och vi stannade av hos han ett tag och sen droppade de in nåra till personer eftersom. Vid halv 10 tror ja vi drog occ hemmåt och ante for te sig johan te sig och ja hem. 
nja nu har ja inte så mke mer att skriva men ja lär nog skriva ikväll ifall ja hittar en dator ;)
ska försöka ta lite bilder av kvällen,  men brukar inte vara så duktig på de så vi får se hur de går..
ha de bra tills dess:) bjuder även på denna vackara bild, tagen i 7-8 tror ja om ja inte minns fel, både jag och frida har varsin sånn mössa. + på frida

Jenny Widmark


onsdag

Humör: Trött men glad
Frisyr: uppsatt i en knut uppe på huvet
Klädsel: Mjukisbyxor, linnea och en kofta
Gjort: Inte mycke alls har nyss vaknat
Borde göra: Städa lite på rummet och sen prata med sofie
Vill ha: Ny lägenhet, massor av pengar
Lyssnar på: ingenting just nu
Dagens bästa: vara me johan och party me folket 
Dagens sämsta: Ingen sol ute
Dagens händelse: vara me sofie sen fara på fest sen sova me bästa johan
så här känner ja i dag :D

Jenny Widmark


God morgon

Hallådär allesammans, ligger nu i sängen och funderar på att stiga upp och fara till mormor och duscha.. Och nu tänker ni varför far hon till sin mormor för att duscha, jo för att våran panna som de kommer varmvatten ur är trasig:S. 
Inte alls kul kan ja medela. 
Va gjorde ja igår då? Jo john ringde och frågade om ja ville följa och se hockey och visst ville ja de så kvällen bestod av hockey. Men sen när den va slut skulle dom fara och spela nhl på x-box och de är så förbannat trist så ja bestämde mig för att fara hem ist:P
Idag återstår de och se vad jag ska göra. Men ska som sagt till mormor sen blire nog att vara me min älskling♥
Ha de bra:)

Jenny Widmark


tihi

visst är det ooliiiiiidligt spännande hur den nya designen ska se ut?
snart  offentliggörs den. tror jag. 

 /världens bästa Linnea

Jenny Widmark


!

Trött som ett svin är ja allafall, även fast ja kanske inte var vaken så jätte så var ja helt död, har ont i kroppen pga att en viss person körde in i allt han hittade så ja slog huvudet och knäna osv:P men sånt får man leva med när killar kör bil;) Han körde en sån här bild: Idag vet ja inte riktigt vad som händer, johan kanske kommer förbi en sväng med skotern om han nu får igång den, den har gått sönder, faktist rätt åt han när han kör som han kör ;)
Annars blir de nog bara att ta en promenad och ta de lugnt:) får se vad dagen bjuder på..
Hade bra

Jenny Widmark


.

Nu har johan farit hem för han skulle äta och ville tydligen inte äta hos mej:P han är ju som han är, vi har inte gjort så jätte mke for in till boliden tvärt när han komme och körde bara runt lite sen for vi hem till mej och satte på en film och såg den sen nu har ju han farit och skull äta och ja ska också äta sen ikväll ska vi dra oss till renström för att vara med jocke och sofie:) vet inte riktigt va vi ska göra men blir väl å bara ta de lugnt gissar ja annars händer inte så mke. När man är me de där folket kan vad som helst hända, Bjuder på en bild på mig själv vilket de inte är ofta ja gör, tagen precis nu i väntan på att få käka lite mat. -

Jenny Widmark


bästa linnea

JA hon är bäst!
Hon skickade ett sms imorse och frågade om inte ja skulle fixa till min design på bloggen, men ja har försökt några gånger men de går inte så ja gav upp:] de är därför den ser ut som ja en katt. 
Nae men ja bad allafall henne att fixa den så ni märker ju när den kommer:)
Tack linnea♥
Snart kommer johan vet ej va vi ska hitta på men de återstår å se:)HAde bra=)

Jenny Widmark


:S

Va gör ja vaken nu? Ja kan inte somna om, de går inte, har varit vaken sen kl 7 och va finns de å göra så tidigt på morron alla andra sover men inte jenny. Men idag får ja äntligen vara med min babe♥ 
Då blir de genast mke bättre men saken är den att han kommer sova svin länge så ja får väl fara ut och gå eller nå för att v¨änta på att han ska vakna:P
Ja frågan är ju va ja gjort under den här timmen ja varit vaken, jo jag gick ner och såg lite tv och fikade sen och nu sitter ja ve datorn och kollar på olika bloggar för att fördriva tiden:P
nAE nu ska ja inte tråka ut er mer men hör nog av mej senare :) kanske lägger in nå bilder då:) hade♥

Jenny Widmark


....

Ja blir besviken på dej när du jämt gör så här... Allt går före mej, de tar stopp snart, orkar inte hur länge som helst. Förstå de...

Jenny Widmark


Killar läs!!!!!

De här är någonting som killar verkligen borde läsa extra noga:) 


- En tjej är oftast rädd för att ta första steget, gillar du henne så vet du vad som förväntas av dig.

- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen.

- Hon är rädd att vara för på, hon vill inte alltid vara den som skriver först.

- Hennes hjärta är som ett hav med hemligheter.

-
När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut.

- Om hon har en ny tröja, säg att den är fin.

-
Hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser.

- När hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig.

- När hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon att du är söt.

- När hon biter sig i läppen vill hon bli kysst.

-
När hon skickar ett hjärta på sms/msn vill hon prata med dig.

- Om hon är arg/ledsen håll bara om henne.

- När hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne

- Klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör.

- När ni är bland folk, håll henne i handen.

- Visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar.

- När ni myser i sägen/soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne.

- Ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår.

- När du läser det här så finns det bara en som du tänker på..

Jenny Widmark


Hemma

Nu är man då hemma igen (bjurvattnet). Vet inte vad ja ska ta mej till nu på lovet när vi inte far te fjällen:( och alla andra far ju någonstans men inte ja :(
Nae men får väl ta och hitta på nå hemma ist som att sova:] de kan behövas..
Nä nu ska ja ta och dra mej och se vad folket gör där nere. 
En sak ja missade i helgen är johns inflyttningsfest..... Inte okej, men så blev de. 
Nae men ja kanske skriver sen :) hade

Jenny Widmark


=)

Sitter nu på skolan och vi gör ingenting. Men nu kommer min lärare så hinner inte skriva så vi hörs sen=)

Jenny Widmark


Me emma=)

Som ni ser är jag med min vänn emma:)
vi har gått på stan och kollat runt på olika saker, vi hade tänkt köpa ett par leggings men de fanns bara kvar i L så de blev inge köp och sen frågade ja tjejen om dom skulle få in mer av dom men icket så de blev inge köp.... Sura sin vi var gick vi därifrån och emma skull kolla på nå kläder och fick med sig lite saker och själv fick ja med mig ett par kallingar till min pojkvän:) Typ sånna här fick han :)


Är med emma nu och vi ser på unga flickor som är typ 15-16 år som fått barn. Ganska intressant att se på faktist=)
Men nu ska ja fortsätta vara social med emma tills hennes kille kommer:) Men ni får ha de bra tills ja skriver igen:)

Jenny Widmark


RSS 2.0